Clarificăm orice nelămurire legată de cursul nostru

1. Va funcționa asta ?

 Funcționează pentru peste 500 de cursanți, și după 3 ani avem deja contracte cu instituții de prestigiu precum ANMGD 

2.Va funcționa asta pentru mine,ținând cont de nivelul de la care pornesc ?

Sigur că da! Avem deja cursanți cu foarte mulți ani de studio, care după cursul ăsta, fac o treabă muult mai bună! De asemenea sunt și cursanți care au pornit de la zero, iar după curs au ajuns să își facă singuri piesele. DECI POȚI ȘI TU Iar dacă ești cu adevărat pasionat!

3. Va funcționa cursul ăsta chiar dacă nu am mai lucrat pana acum ?

Da! Cursul e extrem de bine structurat, e săptămânal, în așa fel încât să poți pune in practică între două cursuri, și foarte important, primești răspuns individual la orice întrebări sau nelămuriri îți apar înainte de următorul subiect. Deci nu rămâi în urmă decât dacă ești dezinteresat.

4. Dar dacă am puțin timp liber?

Cursul e în aceeași zi a săptămânii și la aceeași oră pe toată perioada, deci oricine își poate face loc în program. Mai departe, dacă ești pasionat, e imposibil să nu găsești măcar încă două ore libere pe săptămână să pui în practică.

5. Contează să am scule profesionale, software și multe pluginuri cumpărate?

Nu e despre scule! Te poți descurca chiar cu pluginuri stoc, și să faci o treabă mult mai bună decât ai face investind zeci de mii în scule pe care nu știi să le folosești (să nu punem căruța înaintea boilor, zic..) 

6. Cum mă pot înscrie la curs și când încep următoarele sesiuni? 

Pentru a te înscrie la curs, trebuie să completezi formularul de înscriere disponibil pe site-ul nostru. Vei primi apoi toate detaliile privind plata și programul cursului. Următoarele sesiuni de cursuri încep în mod regulat, așadar te rugăm să verifici pe site sau să ne contactezi pentru a afla data exactă a începerii următoarei sesiuni.

7. Contează genul de muzică?

Genul de muzică nu are nimic de-a face cu sunetul!
Panorama, compatibilitatea în mono, dinamica, egalizarea, efectele, nu țin de genul de muzică la care lucrezi.
O voce are nevoie de compresie, eq, efect și în rock, și în muzica bisericească....la fel si orice alt instrument.

8. Dacă lucru de ceva timp în studio, nu mă plictisesc la primele cursuri ?

Majoritatea dintre voi sunteți și instrumentiști, orchestratori, soliști deci hai să vă fac o paralelă potrivita.
Dacă o perioadă lungă de timp cânți după ureche, reușești chiar să performezi, datorită talentului, perseverenței etc...dar oare dacă ai începe să înțelegi ce cânți, forme, estetică, armonie sau măcar noțiunile de bază, cum ar fi citirea unei partituri, nu crezi că ai putea face mult mai mult?

- Știu, dar în total?
- În total te costă cât 3 pluginuri bunicele, sau o jumătate de monitor bun, pe care dai banii degeaba dacă nu știi ce faci, și categoric nu te ajută deloc în comparație cu acest curs, în care după câțiva ani buni de muncă am structurat extrem de bine tot ce ține de mix master în cele 80 de ore împreună.

9. Ce software și echipamente sunt necesare pentru a participa la curs? 

Ai nevoie de un calculator sau laptop, conexiune internet și un software de producție muzicală (DAW). Nu e necesar să ai echipamente profesionale sau pluginuri scumpe.

10. Cum se desfășoară cursurile online și cum interacționăm? 

Cursurile au loc săptămânal pe ZOOM, în grupuri mici. Poți interacționa în timp real cu instructorul și colegii, iar pe lângă asta, beneficiezi de suport individual și în privat pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de proiectele tale.

11. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de curs? Pot primi banii înapoi? 

Ne dorim ca toți cursanții să fie mulțumiți de cursul nostru de mix și master.
Dacă, după ce ai participat la câteva cursuri, simți că nu este ceea ce căutai sau nu ești mulțumit de experiența oferită, primești banii înapoi pentru luna în curs.